Mini Kitchen Appliance Egg Boiler with PCB timer and buzzer

Mini Kitchen Appliance Egg Boiler with PCB time...

Endog alat keur ngagolakkeun ZDQ-702 220-240V 50 / 60Hz 360W (frying + golak) kenop setelan: 0, 1 (frying), 2 (golak) Kamampuh: ...

Stainless steel Multi-function Egg Steamer with egg piercer integrated in the bottom of measuring cup

Stainless steel Multi-function Egg Steamer with...

Endog alat keur ngagolakkeun ZDQ-701 220-240V 50 / 60Hz 360W kenop setelan: 0-1 (golak) Kamampuh: 7 endog Leuwih panyalindungan panas Re ...

7 eggs Rapid Egg Cooker with over heat protection and Auto power off function

7 eggs Rapid Egg Cooker with over heat protecti...

Endog alat keur ngagolakkeun ZDQ-70A 220-240V 50 / 60Hz 360W Kamampuh: 7 endog Leuwih panyalindungan panas tutup removable na baki endog keur ...

Tentang Kami

produser endog alat keur ngagolakkeun profésional

Didirikeun taun 2019, urang difokuskeun ngembang anyar, konsep inovatif jeung mawa profésional, produk ditéang-sanggeus ka pasar massa. Lokasina di Yuyao, Ningbo, Cina, urang ngahususkeun dina OEM na ODM boilers endog, cookers leutik sarta panerapan imah pawon leutik lianna. Insinyur urang jeung pamimpin jualan gaduh pangalaman ampir 20 taun 'dina widang ieu. Sadaya produk urang anu Certified ku SGS sarta ngagaduhan GS / CE / CB / ETL approvals. ODM na OEM jasa anu disambut. Tujuanana kami geus nawarkeun produk unggulan sarta layanan kalayan harga nu lumrah pikeun konsumén, sangkan silih ngabantuan sarta perbaikan jeung konsumén. Misi kami téh pikeun minuhan impian anjeun, sangkan misi datangna leres, urang baris nyadiakeun leuwih konsumén terus mikaresep tur cinta ngagunakeun produk urang. Bener we nyangka na ngahargaan rojongan hébat anjeun!