Mini Kitchen Appliance Egg Boiler with PCB timer and buzzer

Mini Kitchen Appliance Egg Boiler with PCB time...

Јајце котел ZDQ-702 220-240V 50 / 60Hz 360W (пржење + вриење) поставување на копчињата: 0, 1 (пржење), 2 (вриење) капацитет: ...

Stainless steel Multi-function Egg Steamer with egg piercer integrated in the bottom of measuring cup

Stainless steel Multi-function Egg Steamer with...

Јајце котел ZDQ-701 220-240V 50 / 60Hz 360W поставување на копчињата: 0-1 (вриење) капацитет: 7 јајца текот Одг топлинска заштита ...

7 eggs Rapid Egg Cooker with over heat protection and Auto power off function

7 eggs Rapid Egg Cooker with over heat protecti...

Јајце котел ZDQ-70A 220-240V 50 / 60Hz 360W Капацитет: 7 јајца Заштита од топлина Отстранлив капак и јајца за ...

за нас

Професионална производител на јајце котел

Основана е во 2019 година, ќе се фокусира на развој на нови, иновативни концепти и донесе професионална, баран производи за масовен пазар. Се наоѓа во Yuyao, Ningbo, Кина, Ние сме специјализирани во ОЕМ и ODM јајце котли, мали апарати за готвење и други мали домашни кујнски апарати. Нашите инженери и лидер на продажба имаат речиси 20 години искуство во оваа област. Сите наши производи се сертифицирани од страна на SGS и доби одобренија ГШ / CE / благајнички / ETL. ODM и OEM услуги се добредојдени. Нашата цел е да им понуди на одлични производи и услуги со прифатлива цена на клиенти, да се направи заедничка корист и подобрување со клиентите. Нашата мисија е да ги исполни вашите сон, да се направи на мисија да се обистини, ние ќе обезбедат повеќе клиенти постојано уживаат и сакаат да ги користат нашите производи. Ние навистина очекуваме и да ја цениме вашата голема поддршка!