Mini Kitchen Appliance Egg Boiler with PCB timer and buzzer

Mini Kitchen Appliance Egg Boiler with PCB time...

Veza bojler ZDQ-702 220-240V 50 / 60Hz 360W (tiganisje + vlimi) Knob vendosjen: 0, 1 (tiganisje), 2 (valë) Kapacitet: ...

Stainless steel Multi-function Egg Steamer with egg piercer integrated in the bottom of measuring cup

Stainless steel Multi-function Egg Steamer with...

Veza bojler ZDQ-701 220-240V 50 / 60Hz vendosjen 360W Knob: 0-1 (vlimi) Kapacitet: 7 vezë Mbi mbrojtjen e ngrohjes Re ...

7 eggs Rapid Egg Cooker with over heat protection and Auto power off function

7 eggs Rapid Egg Cooker with over heat protecti...

Veza bojler ZDQ-70A 220-240V 50 / 60Hz 360W Kapacitet: 7 vezë Mbi mbrojtjen e ngrohjes kapak lëvizshëm dhe tabaka vezë për ...

Rreth nesh

Profesional prodhuesi bojler vezë

Themeluar në vitin 2019, ne të përqëndrohet në zhvillimin e koncepteve të reja, të reja dhe të sjellë profesionale, produkte të kërkuar pas për tregun masiv. E vendosur në Yuyao, Ningbo, Kinë, ne e specializuar në OEM dhe ODM kaldaja vezë, sobave të vogla dhe pajisje të tjera të vogla të kuzhinës në shtëpi. Inxhinierët tanë dhe lideri shitjet kanë përvojë gati 20 vjet në këtë fushë. Të gjitha produktet tona janë të certifikuara nga SGS dhe mori GS / miratimet CE / CB / ETL. ODM dhe OEM shërbimet janë të mirëpritura. Qëllimi ynë është që të ofrojë produkte të shkëlqyera dhe të shërbimit me çmim të arsyeshëm për konsumatorët, për të bërë përfitimit të ndërsjellë dhe përmirësim me klientët. Misioni ynë është për të përmbushur ëndrrën tuaj, për të bërë misioni vijnë e vërtetë, ne do të sigurojë më shumë konsumatorë në vazhdimësi të gëzojnë dhe të duan të përdorin produktet tona. Ne me të vërtetë presim dhe vlerësojmë mbështetjen tuaj të madhe!