Mini Kitchen Appliance Egg Boiler

Mini Kitchen Appliance Egg Boiler

Egg ketel ZDQ-702 220-240V 50 / 60Hz 360W (frying + nggodhok) Knob setelan: 0, 1 (frying), 2 (nggodhok) Kapasitas: ...

Stainless steel Multi-function Egg Steamer

Stainless steel Multi-function Egg Steamer

Egg ketel ZDQ-701 220-240V 50 / 60Hz 360W Knob setelan: 0-1 (nggodhok) Kapasitas: 7 endhog Swara pangayoman panas Re ...

7 eggs Rapid Egg Cooker

7 eggs Rapid Egg Cooker

Egg ketel ZDQ-70A 220-240V 50 / 60Hz 360W Kapasitas: 7 endhog Swara pangayoman panas tutup Dipindhah lan tray endhog kanggo ...

Babagan awake dhewe

produser endhog ketel Professional

Madeg ing 2019, kita fokus ing ngembangaken anyar, konsep inovatif lan nggawa profesional, produk sought sawise kanggo pasar massa. Dumunung ing Yuyao, Ningbo, China, kita spesialis ing OEM lan Potongan BOILERS endhog, Panels cilik lan ngarep Perkakas pawon cilik liyane. Engineers kita lan pimpinan sales duwe pengalaman meh 20 taun 'ing lapangan iki. Kabeh produk kita padha certified dening SGS lan tak GS / CE / CB / ETL persetujuan. Potongan lan OEM layanan sing tampi. Kita goal iku kanggo kurban produk banget lan layanan karo rega cukup kanggo pelanggan, kanggo nggawe Teknologi entuk manfaat lan dandan karo pelanggan. Kita misi kanggo nepaki ngimpi, kanggo nggawe misi teka bener, kita bakal nyedhiyani pelanggan liyane terus-terusan seneng lan tresna kanggo nggunakake produk kita. Kita saestu nyana lan appreciate support gedhe!